Klar med politiken!!

Jaaaa, äntligen är jag klar med skolan för denna terminen. Jag ska inte sitta här och säga att det är så synd om mig som har behövt plugga för jag har sett de eleverna som har haft ett rent helvete under Finals week. Jag hade bara en final (tenta) som jag hade i min politikklass och den tog jag idag. De som har det värst kan ha upp till fem olika finals under 1 vecka. Vilken lättnad nu när det är över, det är nästan så man tänker: vad ska jag göra nu? Jag menar, Lov och ledig till den 16 januari, det låter ju helt fantastiskt!

Innan jag åker till min broder ska jag fysträna lite extra, gå på Debs graduation, en tjej från vårt golflag, (en ceremoni som är väldigt långtråkig) lämna tillbaka alla låneböcker, byta julklappar med tjejerna i laget och fylla i några skatteblanketter. Att fylla i skattsedlar som är på engelska och alla med olika nummer är väldigt, väldigt svårt. Tur det finns hjälp. Jag är inte sen med att fråga om det skulle behövas, det kan jag lova.

Sista veckan har den mesta tiden spenderats ute på golfbanan och då genom spel på banan. Jag har tidigare varit en spelare som ALLTID tränade på träningsområdet och gjorde olika övningar osv. Jag sa ofta nej till spel eftersom jag då inte kände mig lika seriös. Men jag känner just nu att jag älskar att spela golf och hitta utmaningen i varje slag (haha jag börjar låta väldigt djup). Min tidigare bild av att man inte är seriös om man bara spelar är bull shit. Istället är allting upp till en själv vad man vill köra för övning/tillstånd. Att vara på banan och spela tror jag till och med kan ge mig mer just nu.

Nu ska jag ner till gymet! Ha ett bra lov alla andra som också är klara!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s