International Day Buffe!


IMG_2996

IMG_2995

International Day Buffe gick av staplen igår kväll. Mat från flera olika platser i världen. Det finns inga rätt och fel det finns ingen rödtråd i tema på maten utan man kör på vad man vill helt enkelt. Väldigt enkelt, min bacon broccoli paj gjorde succe! Efter middagen var det dags för julklapps utdelning. För någon vecka sedan fick vi dra ett namn inte berätta för någon och köpa en present. Vi delade ut dem och sen fick personen gissa vem det var från. Jag fick min present av Kim, det var en fotoram, hon tycker att jag har det så avskalat och ingen dekoration på mitt rum. Ja, om man jämför med vissa amerikanare så e mitt lika mycket dekorerat som ett fängelse men om man jämför med ett vanligt svensk hem ligger jag mycket väl till med tavlor, överkast, kuddar och foton. Tänk vad olika det kan vara när man kommer från olika hem och kulturer.

Ikväll blir det basket, jag kanske inte är ett jätte basket fan men vad jag är ett fan av är stämmningen, bandet som spelar, att alla är klädda i vitt och att alla som är där älskar Tech! Go tech!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s