Ljusglimtar, firande och sol

Först av allt, det är grymt väder på Texas Techs campus, idag tränade jag ute med shorts och t-shirt och det är 25 grader. Mycket skönt!! Jag är så tacksam att det fortfarande är så varmt det gör allting mycket lättare.

Idag har vi haft team meeting och jag är imponerad av vad några få övningar kan göra att en grupp på sju tjej som först kommer in i ett rum och inte säger ett ord men efter två timmar känns allting så bra och alla är bättre vänner. Vi pratade om vad vi har för olika värderingar i livet och jag kom på mig själv att jag borde vara mer här och nu och njuta av alla de ljusglimtar som finns. Jag lovar att det finns ljusglimtar i allas liv men i mitt fall hade jag glömt bort att känna efter.

Jag och Hannah har firat denna torsdag då jag fick 95% på ett prov med att äta granatäpple, väldigt väldigt gott men man får passa sig. Det gäller att skiva upp den på en plastskärbräda annars blir det röd färg överallt.

På bilden är en skön kille från vår skola, Texas Tech, som förra veckan vann bästa tävling (NCAA) i cross country!! Hans var en riktig underdog och kom bara där och sopade banan. Skoj att se!

Vi närmar oss December, wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s