Metropolen Lubbock!


Tillbaka i Lubbock efter en bra helg tillsammans med min storebror som känns mer och mer som en vän varje gång jag träffat honom. Vi har väldigt kul tillsammans och känner varandra utanochinnan! När jag och Hannah som körde mig hem från San Marcos hade en timma kvar till Lubbock då möts vägarna som kommer från Dallas och de som kommer från Austin/Houston/San Antonio vilket mer eller mindre betyder kaos! Alla skulle tillbaka från thanksgivng till campus och detta är i stort sett den ända vägen att köra in till staden. Vi spenderade en timma i kö sen rullade det på bra igen. Jag hann med att sova och läsa om vädrer och vind innan vi var tillbaka.

Måndagen spenderades på gymet på morgonen. Vi körde ett relativit lätt benpass, ben är inte min favorit så det kändes bra. Jag passade på att springa lite efteråt. Jag har märkt själv att om jag springer efter benpassen blir det inte lika mycket träningsvärk vilket alltid hjälper inför nästa pass. Idag var det gym tidigt med armpass sen hem och plugga de sista inför ett prov. Till skolan och ta provet sedan ut till golfbanan för att sedan köra tillbaka till skolan för tutoring. En kille från Dallas som hjälper mig med min politik klass. Det är perfekt.

Till helgen ska vi ha vår traditions enliga International Day Buffe. Alla tjejer i laget lagar en maträtt och vi bjuder in alla som hjälper oss i laget på något sätt. Jag tror att sveriges bidrag kommer att bli en bacon och brocolli paj, super enkelt och gott.

Vi hade våra första minusgrader idag, vilken tur att jag har köpt ny mössa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s