Dag #1 tillsammans med Christoffer

Dagen startade med att Christoffer skulle göra ett litet prov online. Jag lagade frukost, ägg och bacon som vi la i ett tortilla bröd och rullade ihop. Doppa i salsa och vi hade våra egna breakfast burittos! Himmelriket!

Ut till golfbanan för att spela 9 hål och sen träning efter det. Vi kunde inte spela 18 eftersom det var fullt på banan och vi inte ville vänta två timmar. Imorgon spelar vi alla 18. Jag vet inte riktigt vem som vann idag eftersom jag aldrig spelat banan innan men imorgon blir det match på riktigt.

Varken jag eller Christoffer har varit på University of Texas som ligger i Austin så vi bestämde oss att köra dit. På UT går det ungefär 50 000 elever och är ansedd som en väldigt ”fin” skola att gå på. Campuset var mitt inne i stan, stora fin byggnader, mycket träd och ett gigantiskt stort fotballs stadium. Vi var så glada att vi åkte dit och att vi nu har sett det. Visst UT är fint men vem vill vara en Longhorn (stor kossa med jättehorn) som deras maskott är…

Efter vår utflykt dit åkte vi till outlet mallet för shopping!! OjOj!!! Det var bra, många bra affärer. Vi shoppade och fyndade och bestämde oss för att komma tillbaka imorgon också. Man blir väldigt trött efter bara ett litet tag.

Nu ikväll ska vi börja planera vår resa som vi ska göra under jullovet här i USA. Jag och Christoffer åker inte hem utan ska istället ta möjligheten när vi har 4 veckors julledigt att utforska USA. Vi har inga bestämda planer ännu men det är det vi ska börja reda ut nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s