Austin, San Marcos och Broder

 

Austin och San Marcos ligger 7 timmar söder om Lubbock och det är där jag är nu. Thanksgiving ska firas och vi är lediga från skolan. Jag och min room mate Hannah körde hit igår kväll och nu ska vi vara här till söndag. Hannah besöker sin syster och jag hänger med brorsan, Christoffer. Riktigt riktigt nice, jag tror att alla i vårt lag mår bra utav att komma ifrån varandra litegrann.

Idag blir det golf på hans hemmabana och träning efteråt. Vi kommer med all sannolikhet också hinna med att titta till köpcentrat också. Igår åt vi revben som bara smälte i munnen, denna resa har börjat mycket bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s