Hörde jag rätt – fjärilsim?!

Bilderna är från vår pingis turnering som vi spelade ihop med killarnas golflag. Emily och Finley vann, ett stort grattis till dem! Jag tror att mitt lag tog sista platsen.

Lördag, jag längtar alltid så mycket till helgen men när den väl kom så inser jag hur mkt jag gillar min vardag, jag älskar våra träningspass och att vara uppbokad. Men jag har lärt mig att jag behöver chilla en dag i veckan annars kommer jag inte gilla vardagen lika mkt. Dessutom vet jag att min kropp behöver gå ner i lågvarv.

Denna veckan har vi simmat, jag vet inte hur det är i USA men när jag gick i skolan i Sverige fick vi lära oss simsätten bröstsim och ryggsim. Här skulle vi kråla och simma fjärilsim, vem kan det? Inte jag i alla fall, jag undrar hur det såg ut som när jag försökte, trots att jag verkligen försökte, så kände jag mig inte som Mikael Phelphs en enda gång. Jag lovar!

Istället drog jag på mig en överanstränging i bröst-muskulaturen. Det yttrar sig genom att det trycker över bröstet och att det är väldigt svårt att andas. När vi dagen efter skulle ha vårt konditionspass fick jag istället gå och träffade herr doktor på skolan. Alla vi athleter har fri tillgång till läkare och sjukgymnaster vilket är väldigt förmånligt. Nu känner jag mig bättre, men vilar en extra dag för att inte få någon inflammation eller någon annan skit.

Go King Zlatan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s