En dag i fotonas värld

Japp det är sant Kelsy, Kims room mate och min granne plockade igår fram jul pyntet det måste vara något slags av rekord.

Dags för skolan, Älskar shorts i November!

Jag har inte en aning om vad killen gör i vardagsrummet, men vi kollade valet som var här igår och grillade och hade mycket trevligt! Texas är en väldigt starkt repulikansk stat. Vilken betyder att det var inte så positivt när Obama vann, det här läste jag på facebook idag: Even after the elections yesterday I still love my country and we will always be the best country in the world!!

Min bil och Kims bil. Min har precis fått nya registreringsplåtar och lyft i däcken! Kims blänker som vanligt. Min kommer aldrig blänka.

Fint väder och jag tänkte ta chansen att bli lite brun, lika bra att försöka läsa om Public Policy ute!

Här bor jag på tredje våningen, jag kommer även bo kvar nästa år det blev klart igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s