Planering

Nu är alla tävlingar över och jag jobbar med mitt träningsschema inför nästa period. Jag är inte alls nöjd med mina resultat under hösten så därför måste det göras förändringar. Eftersom jag inte fått ut max av min träning så blir det ändring på hög nivå. Jag ger ett nytt upplägg en vettig chans nu och utvärderar därefter.

I fredags spang vi upp och ned i trapporna på fotbollstadion. Det är fruktansvärt jobbigt och man vill inget annat än att det ska vara över. Varje gång vi gör det så får jag så otroligt ont i vaderna dagen efter, det är nästan så jag inte kan gå. Min fystränare sa att det var viktigt att jag håller emot på vägen ner, samtidigt tänker jag: Ja men jag vill ha en bra tid och slå de andra tjejerna, då kan jag ju inte promenera. Det går över någon dag efter och jag klarar av att bita ihop, men just nu känner jag mig som en 90-år gammal tant.

Nu är det off season, dvs vi har inga mer tävlingar innan i februari, och vårt fysupplägg med laget startar kl 6:30 mån-tors och på fredagar kör vi yoga. Det blir två lyftpass för hela kroppen, ett kondition och ett pass som liknar Cross-fit. Vi kör 12 olika övningar ihopparade två och två, kör 30 sek, vila 30 sek. Detta kör vi tre varv, efter det har man inga funderingar på att kanske springa lite extra på bandet, utan det enda man tänker på är vatten. Yoga är heller inget vilopass direkt, jobbigt som fasen speciellt om man kommer in med lite lätt träningsvärk. Att hålla sina positioner och balans, och samtidigt tänka på sin andning kräver sin träning.

Min mobilkamera har blivit väldigt repig och därför blir ALLA kort jag tar väldigt dåliga och därför är detta blogginlägg utan foto från mig. Imon ska jag åka och försöka byta glaset på baksidan och därefter kanske starta en fotoblogg eller vem vet kanske videoblogg, hahah, eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s