Nu är det roliga över

Lunchen var väl inte den bästa, men alla var så tacksamma att vi fick komma in under tak!

Det blev 18 fantastiska hål på en fantastisk golfbana, men efter det, var det slut på det roliga. Lördag morgon vaknar vi av ösregn och 25 mph vind. Först bestämmer tävlingsledningen att det ska bli shot gun start klockan 9.00 sen ändrar de till att det blir spel med golfbilar. Det var en hel dag i kaos. Vi hinner spela nio hål i ösregn, jag var pisseblöt, regnkläderna läckte, allt var blött och jag längtade efter min pappa som när han har caddat för mig alltid håller allting snustorrt! Det finns ingen annan som kan hålla grejerna så torra under ösregn som han kan. Jag försökte göra mitt bästa men efter nio hål blåser de av tävlingen. Precis då hade jag kommit in en bra rytm och det kändes nästan som jag kunde spela några mer hål eftersom jag såg många av tjejerna började hänga med huvudet. Sådana chanser ska man vara öppen för. Men tävlingen blåstes av och när jag fått av mig alla blöta kläder och stod i en varm dusch var det faktiskt ganska så skönt.

Tävlingsledningen hade planerat att vi skulle spela nio hål till idag (söndag) men eftersom det hade regnat hela natten blev det inget och tävlingen blir nerkortad till endast 18 hål. I och med det vann Kim, lagkamrat och en av mina bästa vänner, då hon första dagen sköt 67 slag!!! Jag blev delad 43:a med mina +5, av totalt 90 spelare. Mitt kära lag kom på en delad tredje plats, mycket bra jobbat i ett starkt startfält. Halmstads representant Josephine Janson vann med sitt lag, Oklahoma State.

Nu är vi på väg till Raleigh, som ligger nära flygplatsen, våra biljetter gick inte boka om så vi får vänta att med att flyga hem tills imorgon och det suger!! Vi måste stanna här, men men det är bara att plugga lite och kanske gå på en bio, kanske gymma lite ikväll, kanske fira Kims första collegeseger med glass, vem vet, vi får se vad som händer här i North Carolina. Jag ska tillbaka i vilket fall som helst för den här platsen är riktigt nice, när det är bra väder!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s