Sandy

Vi är nu i North Carolina, Wlimington och spelar tävling. Det är vår tävling med det bästa startfältet som vi spelar under hösten. Exempel är Purdue rankat 3:a, Duke 5:a, North Carolina State 11:a. Det är totalt 15 lag här och jag tror att vi är rankade bland de sista lagen, så det är många riktigt vassa spelare här! Banan är kanonfin.

Efter en dag ligger vi delad trea, endast 2 slag efter ledarna Oklahoma State. Jag har spelat helt okej kom in på plus fem, gjorde en trippel då jag slog out vilket kostade massor. Men vi är fortfarande med om det nu blir något mer spel… Som vanligt ska det vara 54 hål 18 hål varje dag men eftersom Sandy nu har tänkt komma in här över östkusten så ser det inte ut som något spel imon. Sandy är en orkan som under morgonen förväntas nå oss här i Wilmington (tänk vad vädret påverkar oss). Vi försöker göra det bästa och hoppas att det blir spel i alla fall. Tur att man tog skolböckerna med sig om vi inte får spela.

Idag när jag kom till klubben såg jag denna golfbil med mitt namn på (coolt och vad häftigt att se mitt namn) Jag log stort och gick ännu lite lättare steg mot rangen. Efter fem hål spelade kom min boll lite efter, japp vi alla blev lite sega. Domaren kom och sa till oss att vi var på klockan och han skulle se hur snabba vi var. Efter två hål när det var dags igen att kolla oss, sa han att det var lugnt, då gjorde jag en high five med honom och sa att vi hade gjort ett bra jobb, han nickade och kunde bara instämma. Han tänker nog fortfarande: Den där tjejen kan inte vara från detta landet!

Nu sängen för läsning och hålla tummar om vädret! Kom igen Sandy, bli kvar över vattnet då får du mycket staktare vindstyrka än vad du får över landet, det har jag lärt mig i min klass om väder och vind! Tack och bock!

20121027-093839.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s