Måndagsuppdatering

Känslan när man tror att man har gjort ett riktigt bra arbete, är klar med uppsats som ska vara på max 4 sidor och x antal ord, och kommer på att det fattas 150 ord… Var ska jag skriva dem?

Igår gjordes det Exercise and Sport Studies prov, hemprov, till hjälp har man en Power Point presentation. Vad glad jag är att jag på gymnasiet fick lära mig hur man kan söka efter ett ord i ett dokument (power pointen). Tack till läraren i Klippan (kommer inte ihåg vad hon hette).

33 grader sol, vind, lite sand som yr, inte ett endaste moln är det i Lubbock idag!

Under helgen såg jag den sämsta filmen jag någonsin sett, den var bedrövlig, hände absolut ingenting! Five years engagment, passa er för den!

Imorgon ska jag ringa till olika donatorer och tacka för allt stöd till skolans athleter, undra hur detta kommer att gå? Kommer de ens förstå vad jag säger? Kan ju inte bli värre än att vi får skicka ett mail.

Mina favoritlåtar nu är Diamonds med Rihanna, hon är cool hon. Den andra är Skyfall med Adele, låten som tillhör nya Bond filmen.

Här är min favoritmat som jag slänger ihop på 5 minuter: tonfisk i olja, hackad rödlök, cream fraiche, salt och peppar, rör ihop allt tillsammans, tillsammans med en god sallad. Klart och grymt gott!

Nu får jag försöka hitta någon plats till de sista orden, kom igen Elin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s