TRX och rhetoric analys

Tjejerna kom hem från Oklahoma med huvuderna hängades lite grann, tävlingen gick inte så bra. Laget slutade på en fjärde plats vilket ingen var nöjd med. Coach regler är att om man är top tre i laget så behöver man inte kvala till nästa tävling. Så de två som var sist fick igår kvala med mig och Victoria. 18 hål det var allt eftersom vi inte hinner mer innan nästa onsdag då laget flyger till tävlingen i North Carolina. Jag började lite knackigt men på nian sänker jag en wedge för eagle, 11:an birdie, 12:an birdie och jag kommer in på 72 och vinner kvalet vilket betyder att jag är en av dem som står på flygplatsen på onsdag. Det ska bli väldigt, väldigt skoj. Det är en speciell känsla att komma på tävling eftersom här måste man visa att man kan prestera innan genom kvalet. När man tävlar hemma i Sverige kommer man i de flesta fall med till de tävlingar man anmäler sig till. Därför är det lika bra att gilla att kvala annars kommer man inte få spela många tävlingar.

Jag har under senaste veckorna hittat Guds gåva till människan: TRX! Det är för er som inte känner till det ett träningshjälpmedel. Istället för massor av vikter så använder man sig av sin egna kroppsvikt och kan reglera hur svårt man vill göra det själv. Det handlar mycket balans, jag är helt såld och funderar på att köpa mig ett par egna band, jag tror att jag ska skicka en önskelista till jultomten.

Skolan rullar på, känns som det alltid är mycket att göra. När ett prov är klart är det bara att börja på nästa. Nu i helgen ska jag skriva ett fyra sidors analys om rhetoric, läsa om Obama samt om molnen och vinden och varför vädret växlar. Men om jag inte gör det så blir det ingen golf (om jag inte klarar skolan får jag inget scholarship) och det kommer inte på frågan. Känslan att få tillbaka ett bra resultat på ett prov än ändå ganska så skoj!

trevlig höst helg allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s