Football när den är som bäst!

Efter endast 18 håls kval med två särspelshål så blev det inte jag som fick åka på tävlingen. Tjejerna börjar spela i morgon i Oklahoma. Men om jag hade åkt på tävlingen hade jag missat footballsmatchen igår. Oj vad bra de var! Texas Tech vann över nummer 5 rankade West Virginia, efter matchen stormade alla in på planen och firade. Det var en riktigt rolig upplevelse. Igår var matlagerskan Elin här, jag lagade tacogratäng och en jättegod soppa med kyckling/tomat/äppel/curry, riktigt gott! Nu har jag mat för minst en vecka framöver. Vi äter lunch på klubben varje dag och på kvällen värmer jag upp något som jag tidigare har lagat.

I fredag fick vi besök av Mark Tribus igen. Han är en kille som jobbar med team building, han kommer från det militära och det gäller att inte svacka med blicken om han tittar på dig när han pratar. Vi fick göra några självförtroende övningar vilket jag tror alla i laget uppskattade. Idag blir det mest plugg, golf och lite förberedelser för veckan som kommer.

Wreck’em Tech!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s