Imon är det en ny vecka —->

;

Chicago gick inte så bra för mitt kära lag och mig själv. Vi slutade på en åttonde plats, vilket vi inte alls var nöjda med. Bara att åka hem och ta tag i chippning och puttning istället för att sura. Nästa tävling blir i Oklahoma och imon är det 18 håls kval. Gäller att vara med från början och inte ha fastnat i läxornas värld de första hålen.

I lördagsmorse var det dags att bidra till cancer fonden. Vi skänkte 30 dollar var och var med och sprang 5 km. Jag och Kim sprang 5 km de andra valde 1 mile (1,6km) Vi fick en riktigt dålig start position. Jag hade inte förstått att alla som var där inte var tävlingsmänniskor, och sprang för att vinna loppet, utan var där för att bara promenera. Vi hade inte en chans att komma på pallen, men nästa år!! Det var en kul grej att göra i alla fall!

Vi var på footballsmatch i lördags. Vi mötte Oklahoma, fick stryk och nu pratar vi inte mer om det.

Idag har vi varit på något riktigt häftigt. OS gymnasterna från USA och några till gör en turné resa med en show. Ikväll var de här, de höll på i två timmar, med grymt bra musik, coola dräkter och grymt vältränade kroppar! Jag blev lika imponerad varje gång de gjorde något trick!

Denna veckan som kommer blir mängder av plugg (engelska, lära om atmosfären, och politik). Jag ska också försöka hinna med att gå på ett Yoga pass, hade varit så skoj att testa. Helst hade jag velat gå på alla olika pass så som, zumba, kick boxing, break dance, abs class osv. men det finns inte riktigt tid till allt och då får man prioritera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s