Europe Europe Europe!

Team International vs Team US

Under Ryder Cup är det inte lätt att vara europe, eftersom alla här älskar sitt land och tycker att dem är störst bäst och vackrast. Men vi är några få, jag och två killar från Frankrike som försöker hålla de blå gula färgerna (Europas) ovanför vattenytan. Vi har spelat en sorts Ryder Cup inom laget. De som representerade Europa var en svensk (jag), en från Philippinerna och en från Kina. USA vann matchen i bästa kostym men ”Europa” vann golfen lätt!!! (väldigt viktigt och det blev väldigt tyst när vi var klara).

 

 

Igår lagade jag kotletter med brunsås och potatis! Jag älskar svensk mat mer än något annat! Denna veckan har innehållit uppstigning innan 6 varje dag och flera timmar golfträning. Det resulterade i att jag var helt dödstrött när fredagskvällen kom. Fredagsträningen bestod mest av att checka av distanser med wedgarna, allting är nedskrivet och finns i bagen för helgens tävling.

Om en timma bege jag mig mot flygplatsen för att flyga till Chicago och spela collegetävlingen Windy City Collegiate Championship. Tävlingen börjar på måndag och det ska bli väldigt roligt att tävla igen. 

 

 

Idag någon gång (jag vet inte vilken tid) kör min kusin Fredik Larsson TTA, stadsloppet i Göteborg. Jag hade gärna varit där och skådat detta. Jag tror att i mitt nästa liv ska jag nog hålla på med en lite mer fartfylld sport..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s