Next Chicago!!

Jag kom tvåa på kvalet som var mycket mycket jämt! Och nu på lördag åker jag med mitt lag till Chicago, jag hade gärna tittat på Ryder Cup men att få spela en golftävling med mitt lag är ännu bättre!

Sista tiden har det varit mycket fokus på golf och fys. Jag gör allt för att vara väl förbered när tävlingen startar på måndag. Jag och min tränare Niklas Bergdahl hemma i Sverige snackar ofta om attityd, vilka saker jag samlar på mig och tar med mig i min ryggsäck och vilket som bara ska passera. Jag tycker det är väldigt intressant att förstå hur alla delar hänger ihop. Jag trivs och känner mig tillfreds med min vardag och vips så sover jag bättre också (vilket är väldigt skönt för alla, jag tror att tjejerna i laget som ser mig ofta uppskattar att jag sover bra på nätterna ; )

Under senaste dagarna har jag aggerat väldigt moget och tagit tag i vilken inriktning/major jag ska läsa. Jag tror att Tech erbjuder cirka 150 stycken olika majors så det finns mycket att välja på. Nu har jag bestämt mig för att inrikta mig på Business Marketing med Sports Management som sidospår/minor.

Idag bestod fysträningen av flera olika pilatusboll-övningar, rotationsövningar, hållningsövningar och min favorit; hopprep. Slänger in ett lite lättare pass på onsdagar för att jobba med de mindra musklerna samt att inte glömma av att återhämta kroppen.

Drivern flyger och flyger … köp Ping Answer, bästa jag har gjort!! Och snygg är den också, kanske ändå det viktigaste.

Efter tävlingen och vinst i Colorado tänkte jag och Kim att vi skulle fira segern lite, vi hamnade på en salong där vi färgade våra ögonfransar, det var vi värda efter allt slit!

Vi tjejer i laget har skapat skyltar till vårat nya omklädningsrum, se bild. Det blev en väldigt rolig pysselkväll.

För första gången var jag med i månadens Newsletter som coach skickar ut. Då skulle det vara med ett kort från min barndom, kortet är från fem års ålder, enligt mig själv ser jag skraj och väldigt sammanbiten ut. Men det va la så jag såg ut som barn kanske.

Idag kom den efterlängtade första rankinglistan från Golfstat, vilket är en av de två statistiksidor som används på college, den andra är Golfweek. När Golfstat publicerades för första gången för detta tävlingsåret hade vi precis blivit tvunga att avbryta spel för åska och regn och hade blivit mer eller mindra inlåsta i klubbhuset eftersom vädret var så dåligt. Det blev ett stort jubel när coach JoJo visade oss listan och killarnas coach Greg Sands var inte sen med att sätta upp den i killarnas omklädningrum för att visa att tjejerna faktiskt, efter bara en tävling, är rankade nummer 1 i landet! Greg gjorde det säkert för att sporra killarna, väldigt roligt!

Nu tillbaka till Atmosphere- and Sciencevärlden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s