Yes, we did it!!

Hemma i Lubbock igen och ”att göra listan” är lång. Igår kom vi hem från Colorado och vår första tävling för detta året. Som Coach JoJo sa vi kunde inte ha startade säsongen bättre. Vi vann tävlingen med 27 slag!! Det var ett riktigt lagarbete, vi alla spelade bra något varv och det hjälpte lagscoren ordentligt. Jag började tävlingen knackigt med en 78, jag hade några stora siffror som ställde till det. Eftersom vi spelar 36 hål första dagen var det bara att fortsätta och kämpa på med tryckande huvudvärk. Efter att en snäll dam hjälpt mig och förklarat att det kommer eftersom Colorado ligger så högt ovanför havsnivån så får man lätt huvudvärk. Andra rundan bestod av 18 hål kämpande kommer in på 76 och känner att jag har spelat bättre än så.

Det visade sig att mina scorer inte ens var räknade den första dagen. Det är fem spelare som spelar, men en score tas bort vid varje runda. Mina lagkamrater gjorde ett grymt jobb. Inför andra rundan tänkte jag att laget ska inte vinna denna tävling utan att jag ens varit med och hjälpt till. Jag jobbade på riktigt bra och min putter var het. Kommer in med 71 slag, fem birdies och tyvärr 4 bogeys. Jag var väldigt glad att ha fått till en bra score och hoppade upp från 52:a plats induviduellt till en delad 20:e plats.

Under tävlingen träffade jag samma trevliga norrman som jag träffade förra året. Det var så roligt. Han kom ihåg mig lika bra som jag kom ihåg honom. Jag uppskattar verkligen att han och många andra kommer ut och titttar på oss när vi spelar. Vi kommer antagligen spela tävlingen nästa år, och då är det alltid lika trevligt att stöta på ansikten man känner igen.

Tackar tackar för alla grattis hälsningar, innan skolan ska jag till Walmart, fixa bilen, till banken och sjukgymnasten. Det är lika bra att köra på med fullgas, jag gillar ju det!

Resultatlista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s