Regn, cykel, stödstrumpa osv.

John Weast Photography: Ptarmigan Classic-TTU &emdash;

Så här glad blev jag när jag satt upp en nära wegde efter att jag hade gjort två bogeys på hålen innan. Men jag kan erkänna att det ser ut som jag är med i någon marsch istället för att bara slått en bra wedge!

Hela gårdagen stod regnet som spö i backen och det var bara tio grader. Vad hände med att gå på golfbanan och svettas, allting är klibbigt och coach tjatar om solskyddsfaktor? Jag hoppas det fina vädret strax e tillbaka. Därför tränade vi från vårt hus på rangen där vi har fem stycken mattor.

 

 

 

 

Under tävlingen fick jag någon slags överanstränings/sträckning/benhinnesinflamation i utsidan av vaden. Min sjukgymnast e guld, han gjorde tydligen allt rätt i behandlingen, efter två dagar är det borta och jag behöver inte gå med stödstrumpan på ena benet längre. Vilket jag tackar lite för!

Igår var det tidtagning på 1 mile löpning, jag själv satt på en cykel och försökte slå en viss tidsgräns samtidigt som jag tittade på amerikansk football på en tv monitor. Jag tror att jag springer in till fystränaren nästa vecka och springer lite när min vad är bra igen.

Idag ska skolan samla in mängder av pengar. Det är massor av olika event på skolan och det kommer nog att rassla till i sparbössan under eftermiddagen när de stora företagen kommer ut och ger sina bidrag. Min uppgift kommer att vara att köra golfbilar till parkeringen, snabbt spänna fast deras bagar och önska dem lycka till inför golftävlingen. Tänk vilket mottagande de får, det brukar inte vara någon som kommer och möter upp med golfbil när jag kommer …  Men jag är 20 år och har inga pengar att skänka så jag kan gött gå.

Nu väntar smooothie, vilket är min favoritfrukost nu! Idag blir det hallon, imon kanske jag festar till det med något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s