Strax Ryan Lochte

Igår startade fysträningen med laget. Jag tror inte det spelar någon roll hur mycket man försöker träna under sommaren för träningsvärken hade nog kommit ändå. Det är nya övningar och vi i laget försöker hela tiden hetsa varandra till att göra lite mer eller springa lite fortare. Jag gillar det skarpt, det är en bra grupp att ha att göra med. Alla väldigt tävlingsinriktade och ingen som vill förlora. Under våra fysträningar har vi ungefär fem stycken coacher som hjälper oss med: peppning, stretchning, av och på med vikter, kontrollerar så vi gör rätt osv. Ganska så sjukt att de är så många. Igår var baseball-laget inne och tränade innan oss de hade 12 stycken coacher (!!!) jag frågade om de ofta hamnar i slagsmål eller varför de behöver en halv skolklass som tittar på dem.

Igår var de invigning av vårt nya klubbhus. 37 miljoner har byggnationen kostat, allting bekostat av donatorer! Jag vill tacka dem så hemskt mkt, jag vet att de inte läser min lilla blogg på svenska men de känns bra att framföra ännu ett tack! Klicka här för att se film om klubbhuset.

Strax är det dags för simning. Jag har valt att simma en gång i veckan eftersom det är snällt för knän och höfter. Man vill ju ändå att knäna ska vara med ett bra tag till. Grejen är att jag inte än har något passerkort till inomhuspoolen så det blir utomhuspoolen idag kl 6:15. Jag undrar hur varmt det kommer att vara…

20120831-055915.jpg

20120831-055929.jpg

20120831-055938.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s