Och där var skolan igång.

Skolan är igång och idag börjar även kvalet till nästa tävling. Vi kommer att spela 5 rundor totalt. Tävlingen går av staplen i Colorado och vi (laget) lämnar den 8:e sept. Jag gillar Colorado, det är väldigt grönt, vackert med bergen. På banan finns det en gammal norsk pensionär som jag snackade mycket med förra året. Jag hoppas att han är där. Man blir alltid lika glad när man åker dit eftersom det är en kanon bana men också för att jag slår bollen ungefär 15 meter längre än vanligt. Det har med höjdskillnaden att göra. Jag kommer antagligen bli proffs på det här med lufttryck eftersom jag denna terminen läser om Atmosfären. Om jag fått välja kurser själv och inte varit tvungen att läsa den kursen hade jag nog inte valt den, men det kan nog bli lite intressant ändå.

Igår lagade jag egen mat, oj vad gott det blev! Vi har börjat med att ha Meal Plan på golfklubben så jag intar alla mina luncher där ute på. Det är helt okej men just nu har vi bara sex rätter att välja på. Men det är tills den nya menyn kommer upp, det tackar vi för annars hade det blivit väldigt enformigt. Häromdagen gjorde jag en smoothie och slängde i ett rått ägg, inte smart Elin! Ägg i USA kan bära på sjukdomar men de försvinner när man kokar dem. Alla amerikanare har superfobi för detta. Därför kokar de alla ägg tills de nästan är svarta för att vara på den säkra sidan. Jag blev lite lätt äckelmagad men det hände inget med mig som tur var. Inga mer råa ägg i alla fall!

Nu hopp upp ur sängen mot Political Science och Dr Barkdull som min lärare heter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s