Texas nästa!

Sista dagen spenderade vi med vår australienska (läs söta) water rafting guide Railey. Vi hämtades upp tidigt på morgonen och sen var de dags att kliva i våtdräckten. Vi åkte ut med buss till en relativt stor flod, fyra gummibåtar i vattnet, sju stycken personer i varje. Jag satt längst fram och såg fram emot att se hur stora vågorna kunde bli. Vi paddlade och vågorna var flera gånger över våra huvud, vilket adrenalin. Sjukt kul! Guiden säger till oss att om vi vill får vi hoppa i vattnet. Jag och Hannah hoppade i innan coach ens hann tänka och hann säga någonting om att det kan vara farligt. Fyra grader i vattnet, men det spelade ingen roll vi var redan pisseblöta efter alla vågor.

Till sen lunch blev det en jätte god chilli. Typ köttfärssoppa med bönor och paprika. Nu är vi påväg hem till varma Texas. Ska bli skönt men oj vad kul vi har haft det! Om någon funderar på att åka på en upplevelse samt inte sitta still resa, åk till Whistler, men hyr ingen bil. Allt e på gångavstånd, finns mängder av olika saker man kan göra. Och där gjorde jag lite reklam för dem också. Bra saker ska framföras!! Jag ska dit igen men då med pjäxor på fötterna och vantar på händerna och hjälm på huvudet.

På måndag börjar skolan och jag längtar efter rutiner. Ska bli ganska så kul, helgen och nästa vecka är planerad! Om Golfträning var en färg i min almanacka så hade hela almanackan haft samma färg, för redan imorgon ändrar jag till practice mode.

GO Canada!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s