Massor av tårar!

Efter golfen idag fick vi ett tips att testa linbanan som skulle vara helt otrolig och verkligen super häftigt. Så fort jag hörde om de fick en klump i magen. Som några av er vet är jag jätte höjd rädd. Det kommer mer och mer med åren. De andra tjejerna i laget hade inte alls några som helst tankar på att vara höjd rädd när man dinglar i typ några selar uppe på 200 meters höjd över en flod från ett träd till ett annat. Jag bestämde mig för att testa trodde att det skulle vara en och sen vara över. Fel fel
fel! Det var fem stycken olika och de var även långa!

Innan jag skulle gå ut för stupet blev jag riktigt skraj. Jag grät och grät och tyckte det var obehagligt. Guiden frågade snällt om jag ville ta mitt pick och pack och gå ner till fots. Aldrig i livet tänkte jag. Ännu en tår och så åkte jag ut. Detta gjorde jag fem gången fram och tillbaka över floden på lite olika höjder, det var längesedan jag kände mig så liten. När jag var klar var där en professionell fotograf där. Han ville ta kort, jag lite lätt rödgråten och lättad över att det var över var ite alls intresserad av närbilds kort. Jag tror att stackaren förstod mig lite senare. Jag är glad att jag gjorde det men efteråt fick jag en ordentlig huvudvärk. Den kom antagligen från all spänning i kroppen. Nästa gång kanske jag gör det upp och ner eller på sidan eller snurrandes men denna gången nöjde jag mig att öppna ögonen lite gran ibland och titta ner.

20120822-220329.jpg

20120822-220413.jpg

20120822-221116.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s