Whistler!

Nu har vi varit i vackra Whistler Kanada i två dagar. Detta har hänt i stort sätt.

Vi har sett en björn mamma med sina tre super gulliga ungar. Två av ungarna lekte och stojade med den andra ganska så vuxet beteende, vi såg snabbt vem som var vem, om man ser till våra personligheter i laget.

Idag har vi spelat en golfbana som var tajt och gick upp och ner för berget flera gånger. Tack coach för att vi fick golfbilar annars hade vi nog inte kommit runt.

Åkte upp i bergen med skidliftarna. Ända upp till toppen av Whistler Mountain vinter OS gick här 2010. Om inte detta var nog så tog vi ytterligare en gondol till en annan alptopp. Väldigt vackert, allt är så grönt. Vi fick se en björn till idag. Jag är höjdrädd men det fanns inte på tapeten att jag skulle stå kvar och klappa hästarna nere i byn när de andra åkte upp.

Idag vid starten, när vi skulle ut och spela, delade de inte bara ut peggar utan även Bear Safety. Kändes tryggt!

I byn finns de väldigt många australiensare som är här och jobbar, deras dialekt låter så mysig och alla är så vänliga.

Imorgon ska vi på hiking. Vet inte riktigt vad detta innebär men varje gång vår lite halvrädda coach pratar om det så kommer det bli en upplevelse. Hon är lite nervös för detta men vi alla är super taggade!

Idag säger vi grattis till Hannah som gjorde HIO på tian. Det var ett perfekt slag som rullade i. Jag tror att man kunde tro att det var jag som gjorde den efter det firandet jag hade uppe på tee!

20120820-214526.jpg

20120820-214630.jpg

20120820-214714.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s