Lunch med sjuksköterskorna!

Träningen med laget har startat. Det gick väldigt snabbt att komma in i det vanliga och det känns skönt. Igår tränade vi från 8-12 sving, putt, chip och bunker. Klockan fem gick vi ut och spelade bästbollar. Eftersom det var Kims födelsedag igår så firades det lite snabbt eftersom vi skulle upp och träna tidigt idag.

Idag har vi spelat foursome 18 hål. Jag och Gabby fick stryk av de andra. Efter golfen var jag tvungen att snabbt åka till International Center för att logga in på skolan, dvs visa att jag är här. Skönt att någon håller koll på var jag är ; )

Super hungrig som jag var efter golfen blev jag inte så nöjd med att sitta och vänta i 25 minuter på att damen som skulle logga in åt mig kom. Men jag fixade det på ett smart sätt. I samma byggnad var det någon slags konferens och de åt lunch, passande! Jag gick och frågade en dam. Hon säger; självklart att du ska äta det är så mkt mat över och det finns för dig med. Jag frågar om jag ska betala något. Självklart inte svarar hon. Nu i efterhand undrar jag om hon förstod att jag inte var med på konferensen för sjuksköterskor från Texas.

Efter att tagit mod till mig gick jag in och satt mig bredvid några av sjuksköterskorna. Träffade några jättetrevliga damer som var så intresserade av Sverige och de undrade varför jag var där osv osv. Jag skrattades för mig själv när jag gick därifrån och tänkte på hur god maten var!

Mot golfbanan!

20120817-142321.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s