I Lubbock Texas

Efter att ha åkt bil från Clark i South Dakota till Amarillo i Texas var jag helt slut. Vi startade kl 5:30 och var framme vid 21:20. Men som tur var gick allt jättebra och vi hade inga problem med nått.

Igår var det dags att flytta in i nya lägenheten. Då visar det sig att vår lägenhet är inte färdig renoverad. Så det blir till att sitta och vänta och göra annat under några timmar. Anledningen till att jag flyttar från min gamla är för att det var väldigt dyrt att bo på det stället och inte värt det. Det nya ligger lite längre från skolan men jag behövde köra bil från det andra stället också så det går på ett ut.

På tal om bilen. Under sommaren har min bil stått på golfbanan och jag var lite orolig att den inte skulle starta igår men jag var fel på det. Min vita Pontiac gick hur bra som helst. Skönt, så jag slapp fixa med batteriet osv.

Idag blir det lite mer saker att packa upp och inhandla. Ikväll tror jag att jag åker ut till golfbanan en stund, saknar det träningsområdet! På torsdag börjar träningen med laget. Vi kör redan för fullt och börjar träningen vid 8;40 och spel kl 17:00. Jag gillar det!

På min önskelista idag står det: någon som kommer till lägenhet 737B och sätter upp lite tavlor och grejer.

Bilden är från mitt rum när jag är i full gång med att packa upp alla saker.

20120815-065246.jpg

20120815-065309.jpg

20120815-065333.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s