Mitt liv som caddie och annat

Igår efter att ha caddat dog jag i soffan med super mkt magont. Vi åkte och åt en god lätt soppa på Panera. Panera är verkligen bra, många soppor, sallader eller smörgåsar. Det finns dock inte i Lubbock så vi brukar testa när vi hittat en. Sopporna serveras, om man vill, i en massivt stor brödbulle. Jag har aldrig testat detta men det ser trevligt ut. Jag har aldrig sett det i Sverige.

Idag har jag caddat och sen tränat golf. Jobbat lite extra med svingen nu eftersom det är ett bra tag tills nästa tävling. Jag har beställt nya klubbor och jag kan inte beskriva hur mkt jag längtar efter dem!!

Topp tre lista på vad jag saknar mest från Sverige just nu.
1. Ligga och sola på Näset i Falkenberg och ibland gå i och bada.
2. Mammas mat (blir bättre när jag kommer till min lägenhet då ska det göras storkok).
3. Missat handbollen båda matcherna! Eftersom tidskillnaden gör att matcherna går här på eftermiddagen har inte vi kunnat se dem. Lycka till imon!

Imon ska jag och Kim ta hem vår första titel tillsammans. Hon gör jobbet och jag som caddie tycker till ibland och tar åt mig äran, skämt o sidor vi har de kul där ute.

Nu sova uppstigning runt sex, frukost på Starbucks vilket består av havregrynsgröt med russin och mandel extra salt samt en is soja late! Kanon start på min dag i alla fall. Kim, Super Amerikanen, kör till ett annat ställe och tar ett mjukt tacosbröd med ägg bacon friterade potatisar och mängder av ost samt en apelsin juice och njuter så mkt över sin favorit frukost!

20120811-215427.jpg

20120811-215448.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s