Hoppsan sa

Coldplay levererade på topp! De hoppade och skuttade omkring i två timmar. Bytte t-shirt tre gånger och fick alla 25 000 inne i arenan att trivas under de 21 låtarna som spelades. Jag har aldrig riktigt varit på någon stor konsert innan så det här var magiskt. Snacka om att träna på att vara i nuet. Jag tänkte inte på något annat under dessa två timmar (tror aldrig att det har hänt innan i hela mitt liv).

Efter att Kim blivit kallad bortskämd liten skit unge av en kille i taxin åkte vi hem till hotellet med ett super smile på läpparna.

I måndags skulle Kim på sin fysträning på ett gym som bara var för medlemmar – Asso inte för mig då och gick besviket där ifrån. Istället bestämde jag mig för att springa en runda ute. Kim visade mig, spring denna gatan upp och ned. Jag börjar göra det men kommer snabbt på att det blir mkt roligare att springa en runda och eftersom nästan alla gator går parallellt med varandra så kan det ju inte bli fel!

Ups där, blondinen Elin – var är jag nu? Jag har inte riktigt koll på var jag är och absolut mindre koll på var Kim är. Rutinerat går man in på en mack och frågar. De hade inte en aning. Jag tar ett smart beslut som visar sig vara på väg men får dra mig in på en mack till och fråga. I detta läge har Kim väntat på mig i 20 min och jag har ringt henne. Men hennes mobil låg hemma.. Killen i macken hjälper mig och efter en 80 minuters joggning tur i Sioux Falls är jag rätt!!

Efter en åtta timmars bilresa tillbaka från Chicago drar vi oss ut till golfbanan för att träna inför South Dakota Amateur som går av stapeln imorgon (fredag) Kim på klubborna och jag på bagen. Man var tydligen tvungen att vara medlem i detta fallet också.

Hoj hoj!

20120809-133142.jpg

20120809-162255.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s