Chicago nästa

Amerikanare är ibland mycket roliga att iaktta. Nu är det OS och Usain Bolt är hur bra som helst men inte från USA. Det blir många diskussioner om vad han gör, hur han gör sina scener, hur onödigt det är och vilken dålig förebild osv. De går verkligen igång på detta. Jag sitter ofta bara och myser och undrar om de hade varit samma om det kanske stod USA på hand tröja istället för Jamaica. Jag har inte en aning.

Innan jag kom hit snackade jag och Kim (min vän), av någon anledning, om Air Condition i hus och att det inte är så vanligt i Sverige. Igår när vi kommer hem till Kims tränare träffar vi hans dotter 8 år gammal och hennes vän. Dottern säger till kompisen. ”This is Elin. She’s from Sweden they don’t have AC”. Hahaha

Påväg till Chicago och Coldplay konsert!! wihooo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s