sol sol sol sol!!

Äntligen kom den! Solen är här och jag njuter av den, jag kanske njöt lite för mkt om man tänkter på att jag brände mig lite på stranden idag. Idag stack jag ner till stranden efter en joggingrunda och lång frukost på morgonen. A-fil, Keso, med nyplockade jordgubbar och ett kokt ägg. Helt klart min favorit frukost just nu. Tyvärr har jag en tendens att köra något tills jag spyr på det så vi får se hur länge detta kommer att va min favorit. Efter jag kom hem från Skottland har jag känt mig lite otaggad på golf. Detta har inget att göra med att jag spelade dåligt på tävlingen, jag tror det hade kommit ändå. Jag är en person som vill göra allting super ordentligt och seriöst och helst ännu lite mer seriöst än vad man kan. Nu tog det stopp, jag kände själv att jag inte gjorde någonting annat än att träna golf och jag mådde utifrån hur jag slog bollen eller hur bra träningspasset gick. Det vill säga, om jag spelade bra, slog många bra bollträffar var jag glad annars kändes det som om hela världen skulle rasa. Detta är inget vinnande koncept i längden, det går inte att leva så. Jag måste ha kul och vara glad fast jag kanske inte riktigt hittar bollträffen. Jag säger inte att jag tror man blir bra av att skoja runt och inte träna. Men jag tror på en balans. I några veckor har inte min balans mellan att ha riktigt skoj och göra roliga saker utanför golfen varit så bra. Jag får inte heller glömma att min säsong startar i september igen och sen håller den på ett bra tag. Därför gäller det att inte komma till USA och då vara trött på golfen. När jag flyger över i augusti ska jag har mer enegri än någonsin.

En kul sak som jag håller på med är att byta klubbor men jag kan erkänna att jag känner väldigt mycket för de jag har, men innerst inne ska det bli roligt. Jag ska byta ut nästan allting. Klubborna börjar bli slitna och det behövs. Men vilket djungel det är, loft, vikter, skaft, flex punkt, spin, ja allting ska stämma. Men som tur finns det folk som jobbar med detta och kan hjälpa mig, tackar så mycket för det! I måndags var jag och representerade Hallands bästa klubb enligt mig: Falkenbergs GK på JSM-klubblag. Vårt lag (7 spelare) mötte först Varbergs GK och sen Ringenäs GK, Falkenberg gick som segrare ur båda. Man spelar 1 foursome mix, 1 foursome valfri, 1 pojksingel, 1 flicksingel och 1 valfri singel. Jag spelade valfri singel och i min match mot Varberg fick jag möta en kille. Eftersom de inte hade tillräckligt med banguider så vi fick dela på en. Jag vann både den och nästa match mot en tjej från Ringenäs. Det är inte riktigt samma förhållanden som det var på British Am men detta har sin tjusning det också. Jag är bara glad att jag kan hjälpa klubben med något tillbaka.

Innan Skottland fick jag en ordentlig förkylning som inte ville släppa. Detta gjorde att jag halkade efter med fysträningen. Men nu mår jag finemang om man bortser från all pollenallergi. Så jag kan köra på som vanligt. Nu under sommaren gillar jag att springa och sedan göra pilatus bollövningar altinerat med hoppreps-övningar efter löpningen. Det blir både intervaller och distanslöpning. En vacker dag har jag sagt att jag ska ställa upp i Falkenbergs Stadslopp vilket är 1 mils löpning, men det kommer inte att bli detta året, kanske nästa.

Mer balans i livet åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s