och där tog de slut

Först av allt, sorry för dålig uppdatering. Hotellet vi bor på har haft strul med Internet, de säger att det är för många som är ute samtidigt. Kanske inte så konstigt i dagens IT-samhälle kan jag tycka. British Am tog tyvärr slut för mig igår. Självklart känner jag mig väldigt besviken och att det var riktigt tråkigt. Första dagen hade jag 83 slag. De första åtta hålen var grymma. Jag spelade så bra, det var riktigt skoj att se. Jag tar med mig de hålen hem. Sedan började jag missa fairway och träffa bunkrar istället, inget lyckat koncept ; ) När man träffar en bunker så är det nästan alltid att det blir en bogey, eftersom du behöver ett slag bara för att ta dig ur dessa pottbunkrar. Det kostade och sprang iväg. Vädret första dagen var riktigt bra. Sol och vind, en okej blandning. Jag förstod att cuten skulle bli ganska hög så det fanns fortfarande chans när gick hem för dagen om jag spelade på topp dag 2.

Andra dagen sköt jag 82. En liten, liten förbättrning. Drivern funkade inte riktigt och jag satte inte de viktiga parputtarna som behövs för att man ska få en låg score. Under de sista hålen fick jag några bra birdie chanser men fick inte i puttarna. Givetvis är jag inte nöjd med veckan men det finns inget jag kan göra nu. JAg gjorde allting jag kunde innan och denna gång gick det inte hela vägen. Självklart är jag inte den som säger ja, ja de gick dåligt men skitsamma. Jag blir ledsen och tänker på allt jobb jag har lagt ner men jag ångrar absolut inte att jag åkt hit. Jag har lärt mig så mycket. Framför allt behöver jag ändra min flykt i drivern. Jag slår den lite för högt och då blir jag väldigt lidande i vinden. Det har även varit superkul att spela mot ett riktigt bra startfält och jag har sett att jag är kapabel att spela som de i toppen. Det är inspirerande. Andra dagen gick jag ut klockan 15, det var en lång dag innan det var dags för mig. En av tjejerna som jag bor med hade start tid kl 6:41 så ni kan ju tänka vilken tid hennes alarm stod på. Men det gick bra. Det började ösregna när vi var på 13:e hålet och sen höll det i sig. Då var man glad att man hade caddie kan jag säga i alla fall.

Jag vill tacka alla som har önskat mig lycka till och gett mig extra energi, även ett stort tack till mamma och pappa som har varit här och trott på mig i vått och torrt. Idag väntar ett hedersfullt jobb. Jag ska cadda åt den andra hallänningen i tävlingen, Josephine Janson från Ringenäs. Vi (nu är det inte bara hon utan vi) går ut kl 11.20 då är det matchspel som gäller. Vi möter en engelsk tjej i första matchen. Det ska bli skoj att kunna hjälpa en vän men jag gör det även för att jag vill lära mig mer. Jossan har spelat väldigt stabilt och det ska bli skoj att komma ut på banan och följa henne och den engelska tjejen. Jossan är superrutinerad (om man kan vara det vid 21 års ålder). Hon hade typ 5 i hcp när jag inte ens hade börjat spela golf. Det här blir kul i vilket fall som helst. Imorgon tar jag, mamma och pappa den lilla hyrbilen och sticker till St Andrews. Blir inget spel, men kanske lite shopping i shopen där, det är ju också skoj!

Bilden är från tvåan, tajt utslag, sen ett 140 meters inspel till en green som är 53 meter djup. Ganska så stor med andra ord.

Kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s