British Am startar!

Jag ska vara ärlig, jag spelade riktigt piss igår. Jag blev spänd och nervös för hur det egentligen skulle gå. Men idag blev de mer målriktat och då kom spelet tillbaka. Det kändes bättre inför morgondagen. Vi har haft en fantastik dag, sol lite vind och god mat. Vi serverades carbonara till lunch och kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater med pestosås till kvällen. Passade mig perfekt!

När vi vakna imorse säger Josephine Janson som jag bor med: va e det som händer utanför? Då är det en super super cirkus som nu står uppställd 100 meter från banan. Ser riktigt kul ut. Jag undrar om de blir någon föreställning när vi är här. Men det ser ganska så skoj ut att denna cirkus ställt upp sig precis jämte denna fina anrika klubb.

Annars blir jag lika förvånad varje gång man kommer på en amatörtävling som detta ska vara. Då finns det tjejer som har en hel stab med sig. Det är professionella caddies och med världens största tourbagar. När jag stod på rangen kommer det en kille som jag förstod var caddie. Han kånkande på två tourbagar. Jag tyckte synd om honom och ville hjälpa honom. Han fixade bollar och ställde sig sedan att vänta. Efter ett tag kommer två tjejer som är två år yngre än mig!! Säger inget till honom, tar allt för givet och börjar slå som om inget hade hänt. Men herregud! Detta är ju inte ens proffs touren och småtjejerna är 18 år! Vidare fick jag höra att två andra tjejer hade en tränare som var heltidsanställd för dem!! Asso!! Vad händer, jag tror inte de är gladare eller har ett roligare liv bara för det, men man blir lite avundsjuk ; )

Imon går jag ut klockan 10.40 jag tror att de kommer att bli bra. Jag ska ut och ha skoj och njuta av att vara här. Nu har jag gjort allt jag kan för att förbereda mig. Nu är det bara att köra.

Här kan ni följa spelet!

Go Elin!

20120625-212750.jpg

20120625-212930.jpg

4 reaktioner på ”British Am startar!

 1. Sven-Åke Larsson

  Heja Elin! Jag läste just din blogg och tycker lite synd om dig. Om det kunde vara till någon hjälp kan din morbror komma och vara både din tränare och caddie. Eftersom jag nu spelar mycket har jag säkert mycket att dela med mig av mina erfarenheter.

  Lycka till Inger o Sven-Åke

  Gilla

  1. Asso frågan är varför vi inte tänkte på denna lösning tidigare! Vilket jobb vi hade gjort, jag känner verkligen det. Men vad kul att du har spelat mycket snart blir du besatt av det. Jag tackar så hemskt mkt för allt stöd! Ta hand om min bror 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s