Skottland!!

Vart ska jag börja? Igår tog jag tåget till Köpenhamn och sedan flyg till Aberdeen. Därifrån skulle jag tillsammans med mitt stora golfresefodral och resväska ta tåget till Dundee. Jag kan erkänna att jag var lite skeptiskt till denna resa men så fel jag hade. Jag vill uppmana alla till att ta tåget i Skottland om ni har möjlighet. Sträckan som jag åkte var supervacker! Jag åkte längs havet hela vägen. Jag åkte även förbi en superfin golfbana med ett mäktigt hotell som låg alldeles bredvid. Jag tänkte: Åå fasen vad fint det stället verkar och vilket hotellet asso, tänk att få spela och träna där och sen bara kila upp på hotellet. Måste vara drömmen. Blond som man är visade det sig att detta som jag hade sett från tåget vad Carnoustie och mitt hotell!!!! jag tror jag lever i en drömvärld.

Mitt hotellrum har utsikt över hela banan havet och klubbhuset. Jag är så tacksam att vara här och jag vill tacka Falkenbergs GK och Swedish golf team som jag får bo med denna vecka. Idag har vi först tränat på förmiddagen sen lunch och därefter gick vi ut och spelade första inspelsrundan. Jag ska försöka förklara banan och hur atmosfären är här (det är inte lätt).

Banan är ganska så tajt från tee. Det gäller att ha koll. Det är lätt att förlora bollar i den tjocka ruffen men ävfåren får man ett svårare inspel om man hamnar där. Greenerna är viktiga att träffa men när man väl är där så är de ganska så platta och inte supersnabba. Anledningen är nog för att bollarna ska stanna på green när det blåser mycket. Idag har det blåst lite grand. Det har varit regnskurar varierat med sol. Jag vet inte hur många gånger jag har tagit av och på jackan.

I omklädningsrummet i klubbhuset finns det ett skåp till varje spelare och även mitt namn. (Japp jag blev mkt glad när jag såg detta, kanske inte så viktigt för vissa). Denna veckan har det svenska landslaget med sig sin egna kock så vi svenskar som är här äter hans mat alla målen. Det är perfekt, Skottland är ju inte riktigt känt för den bästa maten.

Nu väntar sängen, imon frukost kl 7 inspelsrunda nr 2 kl 8:30 efter de blir de träning. Sen ska jag hälsa mina föräldrar välkomna. De kommer imon vilket ska bli riktigt skoj.

Skepp o hoj ha så skoj! 20120624-214213.jpg20120624-214237.jpg

2 reaktioner på ”Skottland!!

    1. Jag vill tacka så hemskt mycket för allt stöd, det är så skoj att du har hittat min blogg. 16 dödade mig i storsätt men jag dödade 17 men två bra par. Jag har tyvär inte spelat så bra men det har varit helt fantastiskt att vara här, vilket minne för livet!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s