Debut

Imorgon är det dags, jag gör min mediapremiär eller typ i alla fall. Jag har tidigare blivit interjuvad för någon klubbtidning men imorgon gör jag debut i radio. Jag undrar hur detta kommer att låta med tanke på att jag har en superförkylning som satt sig på halsen, bra tajming.. Det är Falkenbergs Närradio som heter Radio Wake Up som jag kommer att vara med i som Dagens gäst imorgon (torsdag). För er som bor i Falkenberg kommer det är sändas på 105,1. Det kommer fram för allt handla om min golf och även lite om min blogg, om jag har förstått rätt. Det kommer att sändas kl 12.00.

Idag har jag varit nere på Golf Arenan i Halmstad vilket var väldigt lyckat. Mycket puttning och wedgar i alla olika former. Ljuger inte om det är Europas bästa träningsanläggning, åk dit och testa!

Ikväll åt jag en jättegod kvällsmat, kycklingfile med soltorkade tomater i en god sås. Har även ätit svenska jordgubbar och konstaterat att det finns inget annat land där de är lika goda.

Efter två dagar med fint väder är det väldigt varmt i mitt rum, dock kan jag inte öppna fönstret för då avlider jag säkert av pollenattack och då kan jag ju inte vara med imon ; ) och det är ju synd.

Som ett led i min uppladdning för tävlingen nästa vecka har jag snackat igenom tävlingen med tränare Niklas och min caddy för nästa vecka, far Lars. Känns väldigt bra.

Mot stjärnorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s