Zlatan och Tiger

 

 

Jag lider med Zlatan och de andra pojkarna, jag har tänkt på att hur mycket de och Sverige verkligen vill vinna och vilken press som läggs på dem. Men nu när det inte går som vi vill sågas alltid någon. Det som kanske var någons dröm att komma med till EM blir nu något helt annat, snacka om att dessa pojkar måste vara bra på att hantera vad de ska ta till sig och inte. Vad som ska assas och vad som ska dissas. Under Sverige – England matchen var jag nere i Halmstad på Golfarenan och tittade. Den platsen skulle jag kunna vara på i hur många timmar som helst, inte för att kolla fotboll då. På arenan så finns det allt man kan önska sig i olika former av golfträning. Man kan göra allting där. Med tanke på att jag endast är hemma i lite mindre än två månader så fanns det ingen ekonomi i att jag skulle köpa ett årskort. Men planer finns på att åka dit denna vecka och framförallt träna puttning. På arenan har de fått till grenerna riktigt bra och jag vet att greenerna på Carnoustie kommer att vara grymma nästa vecka. Gäller att vara förbered och om det är något litet extra jag kan göra för att vara det inför nästa vecka så gör jag de.

Idag har jag kört till Varberg för att träna wedgar. Började riktigt knackigt med att slå bollen ganska så högt i en ballong båge med mycket torv. Inte alls vad jag är ute efter. Efter några förändringar flög bollen riktigt bra. Jag koncentrerade mig framförallt på längderna 40,50,60 meter. Imorgon blir det 70,80,90 meter. Jag ska även spela ganska så många varv denna vecka som kommer. Jag vill få lite score träning och även jobba lite med att jag måste fixa det. Rent ut sagt sätta lite press på mig själv, bli lite nervös, höja pulsen och ”leka” tävling. Annars håller jag på Tiger denna vecka och tror verkligen att han kommer vinna. Jag ska med killarna ikväll och titta på golfen. Jag tror att deras plan är att se hela sändningen, vi får se hur länge jag orkar med. Man e ju inte riktigt känd för att vara en kvällsmänniska, jag blir ofta väldigt trött. Jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att vara vaken.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s