Veckan rullar på

Jag kör vidare med teknikträningen. Eftersom jag spelar de flesta tävlingar i USA så har jag nu tid att ändra saker. När jag är i skolan så spelar vi nästan tävling varannan vecka och då finns det inte tid för några större ändringar. Jag har under helgen varit tillbaka där jag gick i gymnasiet: Ljungbyhed. Jag var där för att fira de som tog studenten i år, jag bodde med dom i två år vilket gör att man blir ganska så tajt med vissa. Det är alltid skoj att träffas och det händer ju inte så ofta. Jag har även hunnit med att träffa släkten på både mammas och pappas sida.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker till Skottland för att tävla. Håller på att planera min träning för dessa två veckor och det kommer att innehålla en hel del teknikträning. Men jag kommer även att lägga mycket tid på att bli bekväm i en ny puttuppställning och även jobba på en liten förändring i spåret. Jag kommer även att jobba mycket chippning då jag vet att vid mycket vind träffas mindre greener och då gäller det att komma nära pinnen med chipparna. Jag försöker träna ganska så tidigt på morgonen. Jag gillar att vara där när det inte är så mycket folk och även kunna ha kvällen ledig till att göra något annat. Det passar mig bra.

Jag vill även passa på att tacka alla som kommer fram till mig och önskar mig all lycka, det är lika roligt varje gång. Annars händer det inte så mycket förutom att jag nyser väldigt mycket och har kollat upp alla mina födelsemärken, allt såg bra ut, känns skönt! Jag har även passat på att klippa håret och varit ute och gått med kompisar från högstadiet. En del av lovet blir att träffa gamla vänner som jag inte träffar i vanliga fall och det är jätteroligt.

Tack o hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s