Teknik Freak

Varit i Sverige i nästan två veckor och jag börjar omvandlas till ett teknikfreak. Skämt o sidor, jag och min tränare håller på att ändra lite i puttning och svingteknik. Det tar tid och är mkt hårt arbete men det är skoj att se de små förbättringarna. Det blir många repetitioner med många provsvingar för att göra dessa förändringar. När jag inte har stått och drillat i min ensamhet har jag har även hunnit med flera niohåls matcher med pappa och broder samt kompisar på klubben. Det är alltid lika skoj att komma ut på Falkenberg och spela. Dock är det en balansgång mellan att klara av att ändra något i svingen samt gå ut och scora. Jag har fått stryk några gånger under första veckan..

Min plan under sommarlovet kommer att vara att jag åker till Skottland den 23 juni och spelar British Ladies Amateur Open som går på Carnoustie. Jag ser verkligen fram emot att få åka dit och få chansen att spela riktig links golf. Som jag har skrivit många gånger innan blåser det väldigt mycket i staden jag bor men detta kommer att bli något annat. Fram tills dess är det mycket träning både tillsammans med min tränare Niklas Bergdahl men även väldigt mycket utan. Till helgen ska jag åka ner till Ljungbyhed där jag tidigare gick på gymnasiet. Nu tar årets 3:or studenten och några från min årskull kommer att vara på plats. Det kommer att bli mycket skoj. Det var längesen jag träffade alla.

Några veckor efter Skottland är det dags för Falkenbergs GK stolthet: Falkenbergsveckan. Jag kommer att ställa upp i några tävlingar vilket jag tycker ska bli riktigt skoj. Det är alltid skoj att se mycket folk uppe på klubben. Den 1 augusti åker jag tillbaka till USA. Det kommer inte att bli jätte många veckor här men jag ska försöka ladda baterierna, ha skoj och vara väl förberedd när jag kommer tillbaka.

Det som inte dödar det härdar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s