Grattis Norge!

På onsdag smäller de, jag stick hem från Texas till favorit västkusten. Dock har jag en bild av sköna sommarkvällar. Jag tror att jag får ändra de förväntningarna så jag inte blir deprimerad när det kanske regnar där hemma. Annars e de massor att göra såhär de sista dagarna. Jag ska betala flera hyror så jag inte behöver göra det hemifrån. Fixa skatten. Fixa körkort. Fixa hälsokoll. Lämna tillbaka böcker. Flytta ut ur min lägenhet. Flytta till en annan lägenhet. Checka ut från skolan. Osv. Dessa dagar innan jag åker hem har jag valt att göra till en liten viloperiod. Jag har haft en väldigt lång säsong och jag känner mig trött i kroppen. Jag tror det är exakt vad jag behöver. Jag kommer nog spela några niohåls matcher under kvällarna men mest för att det är så jäkla skoj. Annars försöker jag sova ganska så mycket och inte stressa. Jag tar dagen ganska så mycket som den kommer. Det är gött nu när de flesta av mina måsten är avklarade. Imorgon ska jag på graduation. Det är Gabby i mitt lag som är klar, men hon kommer att spela med oss nästa år också. Hon är smart och ska nu börja sin grad-school. Annars är det 30 grader ute och inte så mycket vind. Ikväll funderar vi på att gå på baseball. Jag har aldrig varit på baseball så det hade varit skoj att se vad de killarna går för. Bilden är från sista gången vi i laget var med varandra. Nu ses vi inte förens i Augusti igen, känns super tråkigt men det är så det fungerar.

Passar även på att säga Gratulerer med dagen alle sammen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s