Vad gör jag i Lubbock?

Vad jag har gjort sen sist

Blivit påmind av att 19 maj är en dag att minnas. 2009 dog min mormor den 19 maj. Hon var de snällaste och mest omtänksamma människan jag någonsin kommer att träffa i hela mitt liv. De växer inte på träd.

Nästan alla tjejer har åkt (bara jag och Bevbanan kvar) och det är inge skoj att säga hej då om man e en känslosam fjant.

Ätit ägg och apelsin till frukost fyra dagar irad. Typ det som huset erbjuder. Inte alls illa men börjar bli lite tråkigt.

Varit super avundsjuk på att inte få åka till Nationals. Jag ville verkligen dit.

Köpt stora lådor som jag nu ska lägga ner alla mina saker i.

Varit på graduation. Det var ju ingen större spänning direkt. Först fyra alldeles för långa tal sen uppropning av minst 800 elever samt vad för sorts utbildning de hade tagit. Jag kan erkänna att vi lämnade när vi hade hört Gabbys namn ropas upp. Det var alldeles för kallt där och tråkigt. Men jag är glad att jag gick så jag har sett hur det går till. Förhoppningsvis ska det ju vara min tur om tre år!

Fått ont i trampdynan av att gå i platta fin flipp-flopps, skrämande hur ont jag kommer ha den dagen jag tar på mig ett par lite högre skor.

Gratulerat Oscar Lengden till hans lags seger i Nationals för division 2 skolor. Han är vass som satan!

: )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s