treslagärsåsatansmycketibland!

Idag är det 365 dagar ungefär till jag och mitt lag får en ny chans. Det är 365 dagar som jag kommer förbereda mig varje dag och försöka bli lite lite bättre. Det är ett mycket besviket och ledset lag som kom tillbaka till hotellet. Vi spelade inte riktigt lika bra idag och Oklahoma kom bakifrån och tog vår plats. Tre slag är det ifrån att vi skulle få åka. Vi slår under hela tävlingen 893 slag och i slutändan är det tre slag som skiljer. Det finns inte så mycket att säga. Men en sak e säker att ingen ska räkna bort Texas Tech nästa år! Vi ska ha vår revansch mot Oklahoma det är något som är säkert i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s