Come on Tech!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vet inte vart jag ska börja. Som jag skrev tidigare följde jag med mitt lag till Colorado eftersom de skulle spela Regionals där. När vi kommer till golfbanan sträcker sig Bev (en super gullig tjej i mitt lag) i handleden på något sätt. Hon kan inte spela tävlingen och jag ska nu spela! Jag hade varit inställd på att inte spela tävlingen men tyckte det här skulle bli väldigt skoj! Första dagen spelade vi helt okej, detta är det bästa startfältet vi har spelar mot under hela året. Vi var delad tia. Jag hade en 77a. Kände att det kunde varit mycket lägre, precis som om alla golfare inte säger det efter en runda. Men jag gjorde inga birdies så bogiesarna kostade väldigt mycket. Vi måste komma topp 8 av 24 team vilket är svårt men vi kan absolut klara det. Efter andra dagen ligger vi 6a. Vi spelade riktigt bra idag om man tänker på förhållanderna. Det började regna på tvåan och sen regnade det hela vägen. Jag skickade i en 75. Det känns bra, vår lagsammanhållning är bättre än någonsin. Vi skrattar och har så skoj, alla supportrar varandra och vi hejar verkligen fram varandra. Det är skoj att se och jag tror det är precis vad vi behöver en dag som denna när det är svinkallt. Jag passade på att slå en ganska stor slice på elvan in i den höga tjocka ruffen, jag kan säga att de sockarna och skorna och regnbyxorna var pisseblöta efter den lilla trippen. Imon håller jag mig på fairway.

På schema nu står det, få allting torrt inför imon. Hårblåsen går på högvarv och sitter i golfskorna, det hänger saker överallt. Vad gör man inte för att gå till Nationals! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få en plats. Imorgon är det en stor dag men jag vet att alla mina tjejer kommer att försöka gå ut där och spela som om det var vilken annan runda som helst, jag tänkte också passa på att njuta så mycket jag kan. Inte så många gånger per år man spelar med de som är rankade nummer 1 i hela USA, UCLA och samtidigt ha möjligheten att gå till Nationals. Imorgon slår vi ut klockan 8.20 och väderprognosen säger regn hela dagen och runt 18 grader. Dock vet jag inte om dessa 18 grader som de skulle va idag också verkligen är 18, de var svinkallt och jag kom på mig själv stå och göra ”längdskidor uppvärmnings drillen” mitt på fairway eftersom jag frös så mycket. En annan sak som jag bara älskar med denna tävlingen, inte lunchen för den suger, utan rangebollarna, det är spliter nya ProV1, rena och fina. Det känns som jag är i himmelriket varje gång jag står och slår mina smyg fadar på rangen!

Here We Go Tech!!

Ni kan följa tävlingen här
(8 timmar efter svensk tid)

2 reaktioner på ”Come on Tech!

  1. Annika Gleisner

    Lycka till – här hemma är det halv storm, regn och 8 grader. Du är van vid ”svenskt sommarväder” så det kommer nog att gå jättebra – och som sagt BARA NJUT AV STUNDEN !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s