Uppdatering på G!

 

Under sista veckan har jag och två andra tjejer kvalat om två platser inför conference. Conference startar på fredag nästa vecka och laget lämnar på onsdag. Vi spelade under de mest blåsiga förhållanderna jag har varit med om. Jag trodde att jag hade varit med om vind nere på Falsterbo.. I tisdags kallar coach in oss alla till hennes kontor för att berätta vilka som ska åka, det blev jag som inte kommer att vara med på conference. Jag förlorade kvalet mot de andra och hon gick rakt av på scorer. Hon var helt rättvis och jag har inget att säga till om men jag tycker det är sjukt tråkigt. Men jag ventilerade mina tankar och med flera utifrån och efter det bestämde jag mig att vända detta till något possitivt. När tjejerna kommer hem från conference så kommer vi kvala igen då för regionals. Då ska jag vara på hugget.

De jag väljer att göra nu är att plugga lite extra så att jag kan vara klar med alla prov och inlämningar innan vi åker på regionals (inte klart att jag kommer med men jag ska göra allt som står i min makt för att jag ska pegga upp på nästa tävling). Jag kommer även köra extra fys så att jag känner mig riktigt stark i kroppen. Planen är att inte lyfta tungt, det blir lätt lyft, mkt TRX och övningar för små muskler. Det kommer även att bli en massa konditions pass för att bli riktigt riktigt trött och även jobba med att ”det går alltid att göra lite extra”. Jag väljer även att kolla över maten. Jag äter redan nu bra mat men de kommande två veckorna så kommer jag att bli ännu striktare allt för att må så bra som möjligt och få ut allt av min träning. På golfbanan blir det att spela mer golf (dock i min ensamhet då vi bara är sex i laget och fem åker så jag blir själv) men va fasen mer plats till mig och gött att få lite avstånd till tjejerna. Ibland behöver jag komma ifrån dem och de komma ifrån mig.

Under denna veckan som gått har jag antagligen gått igenom min värsta skolvecka någonsin. Två prov, två inlämningar, två quiz och ett tal. Jag vet att jag lever eftersom jag klarade mig igenom och jag tror att jag har gjort ganska så bra ifrån mig på alla olika delar. Det hjälper att få några stolpe in resultat i skolan det gör att allting känns så mycket lättare. Nu är det bara två veckor kvar av skolan så det gäller att hänga i fast det är väldigt lätt att kolla ut genom fönstret och se att det är en perfekt dag för wedgar till exempel. Men som någon sa till mig förra veckan när jag bara ville skita i allt med skolan eftersom det var så mycket: du är student först sen athlet. Om du inte klarar skolan så kommer du inte få spela. Det är så sant så jag valde att trycka ner näsan i böckerna istället för att slänga i extra träningpass.

Det var allt för denna gången, tack mina vänner!

Av någon anledning går det inte att ladda upp någon bild, jag hoppas att det är okej ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s