ingen vind = magiskt

;

Senaste dagarna har vi slängt in extra träningstid med laget. Coach har tagit bort den obligatoriska fysen så nu kan vi träna golf två extra timmar, eftersom vi bara har 20 timmar per vecka att träna med laget. Under helgen har vi också stöttat våra tennisspelare. Både tjejerna och killarna är riktigt vassa. Tjejerna vann i helgen conference det var superstort och killarna spöade skiten ur en annan texas skola, ganska så viktigt! Stämningen och hur härligt det är när ens skola vinner är obeskrivlig, alla blir vänner med alla, bara man bär rött vilket är vår färg så är det bara fritt fram att snacka. Jag gillar verkligen det, hela skolan känns som en stor familj. Att se en sistaårs elev vinna sista matchen som var avgörande och se hela laget heja fram honom var magiskt. Jag hoppas att få uppleva det under mina college år.

Vi har haft några riktigt bra dagar med träning, vädert har varit perfekt. Inte för mycket vind och 30 grader. Laget som åkte idag kunde nog inte haft bättre förberedelse. Denna gång kom inte jag med, så jag kommer att vara hemma. Detta är första kvällen jag är hemma själv i lägenheten och nu kommer jag ihåg hur jäkla mörkrädd jag är. Det är bara att sätta på hög musik tända alla lampor och plugga lite politik så ska det nog gå bra. Idag började jag med ett fyspass kl 6, mestadels kondition samt lite core. I skolan idag hade jag prov i kommunication. Jag var så satans nervös innan provet jag hade inte pluggat så mycket men det visade sig att det var alldeles tillräckligt, jag klarade mig fint. Ut till golfbanan spelade 18 hål själv. Sen ser jag att några av killarna ska ut och spela så jag hänger på dem också och försöker söpa skiten av dem. Det var nära men denna gång vann de. Mitt spel börjar komma igång vilket är mycket skoj att se. Nu har jag 5 dagar att planera själv. Det kommer att bli ungefär 18 hål spel med olika spelövningar varje dag samt puttning, chippning och wedgar. Allt för att vara förbered när laget kommer hem och jag har möjligheten att kvala in till nästa tävling. För sitta här hemma själv är absolut inte skoj, jag ska med till nästa!

Over and out

En reaktion på ”ingen vind = magiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s