DeVilla dominerar

Deb DeVilla!!! Min käre team mate från philippinerna körde över alla denna gång! Hon vann tävlingen individuellt, dock gjorde inte laget det… Central Florida slog oss med ett litet pissigt slag. Det var hårt men som coach jojo sa efteråt. Detta kanske var de bästa som kunde hända. Alla är ännu mer sugna på att vinna och kommer jobba ännu lite hårdare inför nästa tävling. Jag träffar fler greener idag än någon annan dag men har tre stora nummer som förstör mycket. Jag tar med mig de hål som jag spelade riktigt bra och kämpar vidare. En dålig runda är inget som kommer fälla mig i första taget.

Nästa tävling är conferance. Det betyder, alla universitet är uppdelade i grupper som kallas conferance. Anledningen till att det finns conferance är för att skapa rivalitet men även att det finns en chans för lite lägre rankade lag att gå till regionals. Om man vinner conferance går man direkt till regionals. Men alla lag som är rankade ungefär topp 60 kommer automatiskt att gå till regionals. Texas tech tillhör BIG 12, vilket är en mkt stark conferance. Vi kommer att spela mot några riktigt högt rankade lag och även vår störst rival, Texas A&M. Det spelar ingen roll vilken sport det handlar om. Varje gång Texas tech och A&M möts är det mer eller mindre hatmatch. Jag ser fram emot det. Men först massor av träning och skola.

Ännu ett stort grattis till DeVilla, hon e vass! 20120410-231346.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s