Som de kan gå

Först och främst hatten av till Peter Hansson och Bubba. Mycket roligt att se svenskt där uppe. Vi var ute och spelade in banan under masters men när vi var klara sprang vi in och tittade på de avslutande hålen. Wow, de är bra när det gäller! Banan vi spelar är trevlig, händer inte jätte mycket men slagen ska slås och om man missar lite här och där e de svårt att rädda. Mycket vatten och bunkar som är i spel. Greenerna är de bästa jag har spelat på iår. De rullar så fint och ibland rullar det lite för mycket extra. Jag startade på sexan ett mycket krävande utslag över vatten och även vatten på andra sidan fairway, det var bara att vara på hugget direkt och inte mesa.

Efter 36 hål är Texas Tech i ledning!! Vi leder med fyra slag, Kim och Gabby som på pappret är våra bästa spelare hade inte ens någon bra dag. Jag gillar verkligen när vi är flera stycken som tampas om att vara bäst i laget eftersom det höjer alla. Att spela så här i lag är lite annorlunda. Jag och alla de andra vill laget de bästa men alla vill samtidigt vara bäst och spela nästa tävling. Jag gillar det, det höjer verkligen mitt egna spel. Jag hade 74-76 idag. Känner att det finns mer. Missade några kortare puttar där ute och gör det lite för svårt för mig själv. Träffa fairway träffa green och sen göra allt jag kan för att sätta puttern är jäkligt effektivt och det är min plan för morgon dagen. Jag och min svenske coach (Niklas Bergdahl) ändrade lite i uppställnignen förra veckan för mina wedgar och nu slår jag dem bättre än någonsin, det är så skoj att se. Imorgon ska jag även ta vara på de chanser som jag får efter wedgarna.

Efter 14 spelade hål säger min ass coach till mig att jag ska plocka upp min ”lunch” (en macka, ett äpple, världens störta kaka samt en chips påse) när jag går förbi klubbhuset. Jag kommer dit och letar och letar, springer runt som en yr höna, frågar alla men ingen vet var man hittar lunchen. Jag får lämna utan den näringsrika lunchen. Men det löser sig till sist, då jag vid nästa papperskorg slänger mer än hälften av innehållet. Jag förstår mig inte på dessa lunch boxar.

Igår var de Påsk, jag förlorade en liten match så jag blev den som fick ha kaninöronen på mig inne på resturangen på kvällen, vad gör man inte för att de andra ska få ett gott skratt, jag bjuder på det. Imorgon spelar vi med UCF och Wisconson. Ska bli skoj att gå ut och se vad jag kan förbättra från idag nu när jag har fått lite mer kött påbenen. Imorgon går vi ut och vinner våran andra tävling irad. Kom igen brudar vi kan detta!

Dagens hissar: Greenerna, det var rättvist, bra puttar går i, sämre puttar går inte i. Smart sagt Elin. Detta var sista tävlingen då vi spelar 36 hål på en dag.

Dagens diss: Att jag och Bev måste sova i en relativt liten säng tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s