Orlando levererar

Efter en lång resa med två stopp (lika många som jag har hela vägen till Sverige från Lubbock) checkade vi som vanligt ut minibussen och började köra mot hotellet och mat som vi alltid gör. Efter ett tag kommer det upp stora skyltar om Disney downtown. Wow tänker jag, och berättar att jag aldrig varit i någon utav Disney World ställena. Bra säger coach för vi ska dit nu! Vi åker dit och trycker i oss den godaste hamburgaren jag någonsin ätit. Sen tittar vi även runt på vad som finns där. Vi hittar båten ”Jenny” som Forrest Gump fiskade från och massa andra saker.

Efter ett tag ser vi en stor scen där en tjej står och dansar till musik. Det är en tillställning där publiken dansar likadant. Medelåldern är ganska mycket yngre än vad vi är men några av oss tvekar inte att dansa och sjunga med så bra vi kan, fanns inte en tanke på att vi skulle skämmas. Vi avslutat allt med en av skolans heja ramsor och jag känner en grym lag stämning, super skönt innan tävlingen ska börja. Disney downtown är inte riktigt som Disney World, det är inte lika stor och inga karuseller. Mer bara en plats att äta och köpa mycket saker på. Vi hade det mycket trevligt och jag fick med mig en fin pins som jag kommer sätta på bagen som ett minne. Nu sängen imon träning sen inspel.

Wreck’em tech!

20120407-230215.jpg

En reaktion på ”Orlando levererar

  1. Lena Lengdén

    Hej Elin,
    Vilken fantastisk fin utmärkelse att få ”årets Team mate”:) Ett stort Grattis och fortsatt lycka till med det fina spelet!

    Kram Lena Lengdén

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s