Tävlingsdags!

Vi är nu påväg till Florida, Orlando. Jag har aldrig varit i Orlando så det ska bli mycket skoj, jag har även aldrig spelat golf i Florida så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig för någon slags bana, men förväntningarna är skyhöga i alla fall. Du kan följa tävlingen här!

I onsdags var det dags för Texas Tech Womens och Mens team att spela tillsammans, skulle spela en match med mixade lag en tjej och två killar. Jag var sketa nervös på första tee, jag känner dessa killar och de är super sköna. Det är en salig blandning mellan en Colombian, en Chilenare, två fransmän samt några pojkar från Texas och Oklahoma. Det är ett skönt gäng som är ganska så vassa. Jag har mycket att lära av dem. Matchen slutade inte riktigt i favör till mitt lag, denna gång slutade vi på en hedrande sista plats. Vi kommer igen till nästa år!

Fredagen startade med att jag trodde det var varmt ute men nej, själv tog jag bara shortsen och t-shirten. Står och väntar utanför gymet på att någon ska komma och öppna. Ser antagligen sjukt roligt ut, dum blondin står där och försöker hålla värmen när det är typ 10 grader och klockan än 6 på morgonen. Jag bjuder på den och slänger in en extra tröja i bilen så det inte händer igen. 5 min intervall på löpband 300 hopp rep gånger fyra gånger. Sen blev det spurter 50 meter snabbt 50 meter jogg, börja om från början i 20 min, mindre skoj men ack så skönt efteråt. Jag har även fått klartecken att min finger som har varit inflamerat börjat läka. Jag fick någon svamp eller någon annan skit från gymet som blev inflammerat på mitt ringfinger. Det såg super äckligt ut och jag blev nojig att det var något jätte allvarligt speciellt när de frågar mig om det har spridit sig upp på armen..

Kurser för nästa termin är bestämda. Det kommer att bli Atmosver and Science, English, Political Science samt en Exercise and Sport. Det är lika bra att bli av med Politiken i början. Nu när jag bråttas med den första är det lika bra att ta den andra nästa termin. En sak jag har upptäckt när jag läser min Amerikanska Politik är att jag har aldrig varit så stolt och glad för att vara svensk. Vilket system vi har, vi hjälper alla och alla har det bra där hemma. Det är lika skoj varje gång läraren visar en graf, Sverige är nästan i topp på alla utav dem. Go Sweden!! När vi ändå är inne på Sverige temat så kan jag berätta att jag bjöd mina team mates på köttfärssås och spagetti. De gillade verkligen det, det är lika roligt varje gång jag bjuder på något nytt. Men de fattade inte riktigt att de kan vara ganska så nice att ha lite ketchup på. Där gick gränsen för vad de vågade testa, kanske lika bra de.

Nu har jag bara sex veckor kvar här tills det är dags att åka hem, vart tog denna termin vägen? Allting har gått så snabbt. Det är ett tecken på att jag trivs vill jag tro. ps. på kortet ovan ser det ut som alla vi tjejer är super små, det ser i alla fall väldigt roligt ut. På bilden är alla golfare som spelar för Texas Tech. Vi tjejer är rankade högre än vad killarna är, ganska så viktigt kan jag säga.

Glad kyckling på er alla!

;

;

En reaktion på ”Tävlingsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s