En vanlig sketen tisdag.

;

20120327-195629.jpg

Startar kl 5:30 gym först en timma på morgonen då jag tror att talar för alla när jag säger att vi kommer ha träningsvärk i kroppen imon. Idag var de fullbody med flera olika lyft samt core övningar på slutet. Snabb dusch och frukost sen ut till golfbanan. Vår bana ligger endast 5 min från mitt boende vilket är super smidigt. Eftersom det är ungefär två veckor kvar till nästa tävling fokuserar jag lite extra på att stämma av tekniken och jobba tillbaka till mina grunder. Avsluta med att spela några hål.

Just nu sitter jag ute i solen, försöker bli av med en bonnabränna och väntar på att göra mitt statistik prov. Våren har verkligen kommit till Texas nu. Fast det har varit varmt hela vintern. Nu har alla träd slagit ut och de som pluggar till trädgårdsmästare planterar blommor i varje litet hörn på campus, vilket blir väldigt vackert. Efter att jag försökt få alla rätt på provet (vilket i detta fall bara händer i sagornas värld) snabbt till banken för att fixa lite sen ut till golfbanan igen. Jag ska även hinna handla och ha tutoring innan det är dags för sängen. Ta de lugnt och vila kan jag göra en annan dag eller i ett annat liv.

Idag händer det en ganska så kul sak. Jag och min room mate Hannah är påväg in i lägenhetshuset, vi stoppas av en kille som är mycket försynt som tillslut säger att han måste bara fråga. Han frågar om vi är de två tjejerna på campus som åker skateboard och gör massor av coola trix. Jag tänker, ser jag ut som en skatetjej i deras ögon?? Jag skrattar lite och säger att jag aldrig stått på en skateboard fast jag gärna skulle vilja vara så cool och vara den tjejen. Han ser lite besviken ut och går vidare.

;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s