Sen sist har jag:

– Gått till skolan i flippflopp. Men brände mig på grund av att mina fötter inte har sett dagsljus på ett tag, jäklar vad det kliar!

– Kvalat två rundor, jag hade 74-73 och vann med två. Puttarna börjar falla i och jag gör fler birdies.

– Campuslöpning med laget och vår fystränare. Jag tror att vi bara har en liten sträcka kvar, lägger jag in spurten och tror att jag ska vinna. Men ack så fel, fystränaren ändrar rutten så min spurt kom lite tidigt. Det blev ingen första plats, jag tror dock att han gjorde det med vilje när han såg att jag spurtade 😉

– Stressat över att jag har mycket kvar i skolan men inte så många dagar.

– Gjort ett grymt schema för resten av de två månaderna

– Jag har tränat extra mycket längdkänsla med puttern och valt att lägga extra timmar ute  på greenen.

– Blivit väldigt förvånad varje gång jag kör förbi en parkering på skolan, det är just nu någon slags av western show, det går hästar och tjurar uppradade ute på parkeringen. (stackas djur)

– Jag har blivit nominerad till årets kvinnliga Team Mate. Det är en utmärkelse som endast en athlete kan få varje år. Mina lagkmrater i mitt lag och mina coacher har röstat fram mig, resultatet kommer den 8 maj.

– Bestämt mitt schema för nästa termin, jag ska ta min första riktiga engelska kurs, får se hur det går

– Till slut kom mitt Alla hjärtansdag present från mamma och pappa. Det var mycket uppskattat, jag hade nästan gett upp hoppet men den som väntar på något gott väntar …

– Jag har saknat min käre bror och de två päronen där hemma denna vecka, jag e så sugen på att gå ut på falkenbergs gk en sommarkväll och spela golf. Med anledning av att detta har jag och Christoffer (min bror) lagt in  kvalitetstelefontid när vi sitter och väntar på lektioner. Mycket uppskattat från min sida 🙂

Idag blir det golfträning i flera timmar och sen distanslöpning och efter det plugg i poolen. Ikväll vet jag inte vad som händer.

Bilden är tagen i höstas när vårt lag var och spelade tävling i San Antonio som ligger cirka 1 timmas bilfärd söder om Christoffers skola, Texas State University i San Marcos. Christoffer, mamma och pappa var där och vi kunde träffas allihopa.

Trevlig helg på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s