:)

Jag sitter just nu i mitt rum och tittar på den lilla pokal som vi fick med oss hem från tävlingen igår. Det står MountainView 2012 First place. Vi vann tävlingen igår! Dagen startade kl 5, havregrynsgröt som vanligt och sen ut till banan kl 6. Sista dagen var det shotgun start och jag startade på hål nummer två. Allting kändes bra. Vi var sugna på att börja spela igen och alla var väldigt fokuserade på sitt. Jag är på par efter nio hål. Gör nio raka par och spelar riktigt tråkig, men ack så effektiv golf. Fairway, green, två putt. Sista nio händer något. Jag börjar missa green och gör alldeles för många bogeys, det kändes som om jag sprang i en uppförsbacke men någon puttade tillbaka mig. Jag kommer in på plus sex och är för min egna räkning ganska så besviken. Jag var delad 16:e innan sista rundan och jag tror att jag slutade som 35:a.

När jag kommer in till klubbhuset ser jag två super stressade coacher. Eftersom det inte varit någon livescoring från denna tävling (fråga mig inte varför jag har inte en aning) så vet de inte om vi har vunnit eller ej. Det är 20 mycket nervösa minuter som väntar. Jag känner bara att jag och mitt lag har gjort precis allt vi kan så om någon annan var bättre e de kul för dem. Men så var inte fallet denna gång. Vi fick revansch och vi gjorde det som ett lag. När någon spelade sämre gick någon annan in och spelade bra. Det har varit en fantastisk upplevelse, vädret oslagbart, alla trevliga penionärer och en riktigt bra bana som jag vill spela igen. Nu är det ungefär två veckor tills vi åker till Florida vilket känns skönt. Nu kommer jag lägga in extra mycket golf och fys träning. Det jag tar med mig från tävlingen är att jag slår drivern grymt bra, men behöver komma lite närmare pinnen med järnen för att få en bättre birdiechanser och jag behöver träna mer puttning.

Idag ska jag storstäda mitt rum, tvätta alla kläder, gå på bio med tjejerna Hungry Games (ganska roligt att vi har varit iväg tillsammans och varit så nära varandra och det första vi gör när vi kommer hem är att umgås med varandra, snacka om att gilla sina lagkamrater) plugga massor av matte, skriva ned statistik från tävlingen samt utvärdering.

På planet hem från Dallas till Lubbock kl 22.30 kom 6 tjejer och två coacher bärandes på tre stora lådor med våra pokaler samt att alla hade fortfarande de kläder som vi spelat golf i samt keps. Alla övriga passagerare som skulle till Lubbock är mer eller mindre Texas Tech fans så det blev ett litet jubel när de får reda på att vi vann. Mycket skoj och skön känsla som jag hoppas att vi kommer att få uppleva snart igen!

Tack för alla lycka till önskningar!

Resultatlistan

En reaktion på ”:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s